oloa

E i ai le ea i le vaifagaloa ma pamu
(1) o nisi tagata faʻaoga e le faʻatumuina le suavai aʻo leʻi amata le pamu; o nisi taimi o le vai e aliali mai na oso mai luga o le pu o le alavai, ae le faʻauʻuina le pou pamu i le ea maeʻa atoa, ma tuʻu ai sina tamaʻi ea i totonu o le paipa vaifagaloa poʻo le pamu O le
(2) ma le pamu vai i le faʻafesoʻotaʻiga ma le vaega faʻataʻamilomilo o le vai tafe faʻatonuga o le talosaga o le sili atu nai lo le 0.5% o le pito i lalo, faʻafesoʻotaʻi le pamu vaʻavaʻai o le pito maualuga, e le atoa faʻalaʻau. Afai e te faʻasolosolo i luga, o le paipa vaifagaloa o le a taofia le ea, faʻaititia paipa vai ma pamu i totonu o le lagona gaogao, afaina ai le vai.
(3) o le teuina o le pamu ua maeʻa ona o le umi ona faʻaogaina poʻo le teuina ua tele tatalaina, mafua ai le tele o le vai e faʻateʻaina mai le avanoa i le va o le teuina ma le pou o le pou. O lona iʻuga, o le ea i fafo e ulufale i totonu o le pamu mai nei avanoa, Aafia ai le vai.
(4) o le paipa vaifagaloa ona o taimi umi i lalo ifo o vai, paipa pa o le faaleagaina o pa, galue pamu vai ina ua uma le vai ua paʻu, pe a o nei pu aafia i le vai, o le ea mai le pu i totonu o le paipa vai.
(5) o toso tulilima paʻepaʻe taʻei, paipa vai ma vai pamu fesoʻotaʻi i se tamaʻi va, e ono faia ea i totonu o le vai paipa.


Taimi Post: Ape-13-2020